Kas met Danny Brand

21 november 2013

Kas met Danny Brand

Kas gaat de Wintercup 2013-2014 en het NK 2014 in de nieuwe klasse, de Minimax rijden.

Hierbij is besloten om met een nieuwe monteur een verdere fase in te gaan en dit is Danny Brand, waar we veel vertrouwen in hebben en waar Kas ook weer veel van kan leren.

De afgelopen jaren heeft Kas alles van Patrick de Vries geleerd en het laatste jaar ook de ondersteuning gehad van Jennifer van der Beek, maar dit kon ze door haar studie in Engeland niet meer voortzetten! Kas heeft ontzettend veel geleerd van deze mensen en is hier ook erg dankbaar voor en hij zal altijd met een goed gevoel hier aan terug denken!

We willen dan ook Patrick en Jennifer en Nico heel erg bedanken voor de ondersteuning de afgelopen jaren en het vertrouwen en het geduld wat ze hebben getoond. Het resultaat is er naar geweest, mede dankzij hen!

Ook bedanken wij natuurlijk nog veel meer mensen, onder andere de sponsoren, want met hen is dit alles mogelijk gemaakt. Ook dank aan,Finn en Alain Kooijman, de familie Delnoij FJ Motorsport en de familie Dontjer, Francois Slangen, de familie Simons, Gerrie Tubben, Hidde Janssen, Bodytrend, Hans Huiskamp en kartcircuit Pottendijk en alle rijders voor de sportiviteit, de Chrono en iedereen die we vergeten zijn!

Ook over de nieuwe samenwerking is een stukje gepubliceerd in www.racexpress.com, onder de titel Danny Brand in zee met Kas Haverkort!